Edvalls Nyårskasse!
Sätt extra guldkant på ert nyårsfirande med hjälp av vår kompletta nyårssupépå take away! 🤩
Nyårssupén hos oss har varit fullbokad ett tag. För att alla ska få möjlighet att prova på vår fantastiska supé väljer vi att erbjuda Edvalls Nyårskassé! 😍
En sprakande 6-rättersmeny där vi gör allt förarbete och ni själva lägger upp rätterna hemma hos er. Självklart medföljer tydliga intstruktioner och dryckesförslag till varje rätt! Imponera på vännerna lite extra på nyår. Boka vår sagolika nyårskasse och skåla in det nya året med lyx och flärd, i hemmamiljö! 🥂
Boka gör du via info@edvallsguld.se. En bokningsavgift på 200kr tillkommer vid bokning, den summan dras då av vid betalning och upphämtning mellan 09-13 den 31 december!
Pris: 745:- p/p
Boka Nyårskassen här!
Vid frågor och funderingar,
ring 060 620 46 00 eller maila: info@edvallsguld.se
Nyårssupén hos oss har varit fullbokad ett tag. För att alla ska få möjlighet att prova på vår fantastiska supé väljer vi att erbjuda Edvalls Nyårskassé! 😍
En sprakande 6-rättersmeny där vi gör allt förarbete och ni själva lägger upp rätterna hemma hos er. Självklart medföljer tydliga intstruktioner och dryckesförslag till varje rätt! Imponera på vännerna lite extra på nyår. Boka vår sagolika nyårskasse och skåla in det nya året med lyx och flärd, i hemmamiljö! 🥂
Boka gör du via info@edvallsguld.se. En bokningsavgift på 200kr tillkommer vid bokning, den summan dras då av vid betalning och upphämtning mellan 09-13 den 31 december!
Pris: 745:- p/p
Boka Nyårskassen här!
Vid frågor och funderingar,
ring 060 620 46 00 eller maila: info@edvallsguld.se
Amuse-Bouche
- Ostron och rotfruktsoppa med persiljeolja.
Förrätt "Tricolore"
- Kalix löjrom med vispad creme fraiche smaksatt med svartpeppar, citron, dill och isad schalottenlök serveras i en krustad.
- Choux au craquelin. Fylld med västerbottensostkräm som är smaksatt med konjak avslutningsvis pudrad med aska av purjolök.
- Macarons fylld med ankleversmörkräm och syrat äpple smaksatt med hasselnöt. (Edvalls gulds signaturkanapé!)
Varmrätt
- Oxfilé med confiterad morot med smak av dragon tillsammans med rotselleripuré och brysselkål.
Dessert
- Canelé med punschgrädde samt karamell smaksatt med mörk rom.