Köttbonanza | 21, 22 & 23 November
Köttälskare! Här kommer kanske årets häftigaste temamiddag. Torsdag den 21, Fredag den 22 och lördag den 23 November bjuder vi upp till en riktigt köttfest på Edvalls Guld där vi hyllar kvalitetskött, allt från den japanska stoltheten Wagyu A5 till till hängmörad svensk mjölkko.
Varje servering representerar olika världsdelar med tillhörande matlagningsteknik och smaker. Till middagen finns precis som vanligt ett välkomponerat och genomtänkt dryckespaket att tillgå. Vi väntar oss högt tryck på bokningen från start. Säkra bordet redan nu nedan!
Pris: 1095 Kr
OBS: Endast förbokningar gäller. Priset inkluderar sju serveringar i en avsmakningsmeny, ej dryck!
Menyn presenteras nedan inom kort!
Boka här!
Vid frågor och funderingar,
ring 060 620 46 00 eller maila: info@edvallsguld.se
Varje servering representerar olika världsdelar med tillhörande matlagningsteknik och smaker. Till middagen finns precis som vanligt ett välkomponerat och genomtänkt dryckespaket att tillgå. Vi väntar oss högt tryck på bokningen från start. Säkra bordet redan nu nedan!
Pris: 1095 Kr
OBS: Endast förbokningar gäller. Priset inkluderar sju serveringar i en avsmakningsmeny, ej dryck!
Menyn presenteras nedan inom kort!
Boka här!
Vid frågor och funderingar,
ring 060 620 46 00 eller maila: info@edvallsguld.se
Amuse
- Consommé på oxsvans med surdegsbaguette med ett rostad oxmärgssmör smaksatt med vitlök, citron och persilja samt gruyère.
Snacksfat
- Taco ”Pelle Janson” på svensk hängmörad ryggbiff med forellrom och björkrökt olja, rödlök och gräslök.
- Spansk cecina de leon på en ankkrokett med smak av tryffel, kanel och långpeppar.
- Tataki på wagyu serveras med demiglace med ponzu, marinerade japanska svampar samt brynt rotselleripuré smaksatt med miso.
Mellanrätt
- Amerikansk short rib med hickoryrökt sorte sara kräm, pickles, smörstekt bröd.
Huvudrätt
- Grillad hängmörad entrecote med chimichurri och potatischurros.
- Ostar från lokala gårdar. (Valfritt tillägg 169:-)
Dessert
- Buffelmjölksglass med stjärnanismousse, torkad rödbeta, rårörda blåbär och peppar.